Grove Schakelketting RVS (50 t/m 100 cm)

Edelstalen (RVS) grove ketting van 50, 60, 70, 80 of 100 cm en met karabijn sluiting.
De ketting is 2,8 mm dik en hier kun je een mooie hanger of een van onze lockets, zoals Memory locket, Pinkiezz Bal locket, Pinkiezz Treasure locket of een mooie ashanger aanhangen.

Omdat deze ketting van edelstaal (RVS) gemaakt is blijft deze veel langer mooi dan de standaard kettingen. Zoekt u een minder dikke ketting of een andere kleur, kijk dan eens verder in ons assortiment.

Op voorraad
Vanaf € 7,99

Edelstalen (RVS) ketting met een lengte van 50, 60, 70, 80 en 100 cm en karabijn sluiting.
De grove schakel ketting is 2,8 mm dik en is daarom geschikt voor het Floating Locket systeem, maar kan ook voor bijvoorbeeld een gegraveerde dogtag of andere hanger worden gebruikt.
Omdat deze ketting van edelstaal (RVS) gemaakt is blijft deze veel langer mooi dan de standaard kettingen. De kwaliteit van de edelstalen kettingen is aanzienlijk beter dan de goedkopere kettingen die van het materiaaltype 'metaal' of 'metaallegering' zijn gemaakt. Zoekt u een minder dikke ketting, kijk dan eens verder in ons assortiment.

Meer informatie
Product NaamGrove Schakelketting RVS (50 t/m 100 cm)
Art.nr.*edelstaal schakelketting grof 50t/m 100cm
Kleurnvt
Product TypeLosse Ketting
tagsvoordelige grove schakelketting rvs, ketting grof van rvs, goedkope grove schakel ketting rvs kopen, ketting met grove schakels rvs, rvs zilverkleurige schakelketting goedkoop
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan