Parfumkussentjes (4 stuks)

4 parfumkussentjes die u kunt gebruiken voor de parfum medaillon.

Nieuw in 2016!! Parfum medaillons.
Bent u allergisch voor een bepaalde parfum maar u vind deze zo lekker ruiken?! Of u vindt het niet fijn om parfum op uw huid te sprayen?! Hier is de oplossing, een parfum medaillon. In deze medaillon kunt u uw parfum doen.
U sprayt 1-2x parfum op een speciaal kussentje en stopt deze in het medaillon. De achterkant van het medaillon is dicht en door de gestanste voorkant van het medaillon gaat de parfum naar buiten.

Op voorraad
€ 1,25

4 parfumkussentjes die u kunt gebruiken voor de parfum medaillons.

Nieuw in 2016!! Parfum medaillons. Bent u allergisch voor een bepaalde parfum maar u vindt deze zo lekker ruiken?! Of u vindt het niet fijn om parfum op uw huid te sprayen?! Hier is de oplossing: een parfum medaillon. In dit medaillon kunt u uw parfum doen. U sprayt 1-2x parfum op een speciaal kussentje en stopt deze in het medaillon. De achterkant van het medaillon is dicht en door de gestanste voorkant van het medaillon gaat de parfum naar buiten.

Meer informatie
Product NaamParfumkussentjes (4 stuks)
Art.nr.parfumkussentjes
ManufacturerMonzaique
Product TypeParfum Medaillon
tagsdiffuser
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan