Verzendkosten & Levertijden

 

Meer-dan-sieraden.nl rekent een vast bedrag per bestelling:
- Nederland - € 2,49. Vanaf €50,- gratis verzonden.
- België - €3,99.

 

De bestelling wordt door Post NL in een brievenbusdoosje of luchtkussen-evenlop door de brievenbus bezorgd. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Naar Belgie versturen we altijd in een doosje.


Wat is de levertijd van een bestelling?

Let op! I.v.m. de drukte bij PostNL door COVID-19 wordt in enkele gevallen uw bestelling later bezorgd dan normaal. Daar kunnen wij helaas niets aan doen.

Wij verzenden bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn gedaan de zelfde dag* nog. U ontvangt hiervan een verzendbevestiging met, indien van toepassing, een Track en Trace nummer. In bijna alle gevallen worden deze bestellingen de volgende bezorgdag van PostNL in Nederland bezorgd, echter kunnen wij hier helaas geen garanties over afgeven. Bezorging naar een adres in België kan enkele dagen langer duren i.v.m. de tussenkomst van de Belgische bezorgdiensten. Let op! Post NL bezorgt geen brievenbus pakketten naar een Nederlands adres op zondagen of maandagen.

*) Bestellingen met gepersonaliseerde producten zoals met gravure of foto worden i.v.m. het verwerkingsproces (bijv. het drogen van de lijm) in enkele gevallen 1 werkdag later verzonden. Rond de feestdagen, zoals sinterklaas, kerstdagen en oud-en-nieuw kan er sprake zijn van vertraging van 1 tot 2 dagen i.v.m. drukte bij Post NL.

 

Wij zijn op de volgende dagen gesloten:
- Herfstvakantie: 19 okt. 2020 t/m 23 okt. 2020.
- Kerstvakantie: 23 dec. 2020 t/m 1 jan. 2021.

U kunt tijdens deze perioden dan nog steeds bestellingen plaatsen. Deze verzenden wij dan de eerstvolgende werkdag dat wij weer open zijn.

 

 

Let op!

Helaas wordt er soms een adres opgegeven waar geen brievenbus aanwezig blijkt te zijn of waarbij de combinatie postcode, plaats, straat, huisnummer niet bestaat.

Wij zullen het pakket altijd versturen naar het door u opgegeven adres. Het is dus belangrijk dat u bij de bestelling een juist bezorgadres opgeeft met een brievenbus die voldoet aan de eisen die zijn opgesteld in de Postregeling 2009. Indien een door ons verzonden brievenbuspakket door PostNL wordt geretourneerd omdat de brievenbus op het bezorgadres niet aanwezig was, ontoegankelijk, vol of te klein of het adres bleek niet te bestaan, dan zullen wij u een vergoeding van maximaal € 3,49 vragen om het brievenbuspakket opnieuw te versturen naar een ander door u op te geven adres. Wij zullen het dan nooit opnieuw naar het zelfde adres versturen. Mits u geen gepersonaliseerde producten (zoals een fotobedel of product met gravure) heeft besteld kunt dan ook besluiten de bestelling te annuleren. Wij zullen in dat geval de door PostNL berekende extra portokosten voor het retourzenden verrekenen met het terug te storen bedrag. Indien een pakket zoekraakt door opgeven van een onjuist adres, niet bestaand adres of een adres zonder goede brievenbus dan aanvaarden wij hiervoor geen aansprakelijkheid.